Γράφτηκε από τον/την Ι.Α. Καναδά. 08/07 18:45

kanadas arxiepiskopi

Συμβουλές και προτάσεις από τις Κοινότητές μας


Στις 25 Μαρτίου 2021, 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η κυβέρνηση του Οντάριο, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Doug Ford και την υπουργό Lisa MacLeod, ανακοίνωσε την ίδρυση Ελληνο-Καναδικού Μουσείου Κληρονομιάς με την οικονομική συμβολή των $325.000.

Στα πλαίσια προετοιμασίας αυτού του έργου η Ιερά Αρχιεπισκοπή Καναδά θα δεχτεί προτάσεις και σχόλια από Ελληνοκαναδούς από όλη τη χώρα.

Θέλουμε να μάθουμε τι πρέπει να θέσουμε σαν υψηλή προτεραιότητά μας και ποια ιστορικά γεγονότα θα πρέπει να προβληθούν στο μουσείο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ιδέες, προτάσεις που θα πρέπει να συμπεριληφθούν ή και αντικείμενα για να αξιολογηθούν, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε.

Αυτή είναι η ευκαιρία να ακουστεί η φωνή σας. Με χαρά θα δεχθούμε τα σχόλιά σας μέσω αυτής της συμβουλευτικής διαδικασίας.

Παρακαλούμε γράψτε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Όλες οι προτάσεις θα εξεταστούν προσεκτικά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε το Ελληνο-Καναδικό Μουσείο Κληρονομιάς που τιμά την κοινή ιστορία μας και που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τις μελλοντικές γενιές.

Εμφανίσεις: 300770
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: