Γράφτηκε από τον/την ert.gr. 19/06 13:56

mitropolitis damaskinos

Τη στήριξή του στους μαθητές και τις οικογένειές τους που διεκδικούν τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων σε τοπικό επίπεδο, εκφράζει και ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ. Δαμασκηνός.

«Ο Επίσκοπος είναι πατέρας και αφουγκράζεται τις αγωνίες και τις χαρές των παιδιών του» τόνισε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο κ. Δαμασκηνός και πρόσθεσε ότι μέσα σε αυτό το πνεύμα ενώνει τη φωνή του με τους μαθητές και τις οικογένειές τους, καθώς πρόκειται για μια άδικη και άνιση μεταχείριση, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σεβασμιότατος εκτίμησε ότι δεν υπάρχει μεγάλο κόστος για την ικανοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος και τόνισε ότι πρέπει οι εξετάσεις αυτές να γίνονται στην έδρα κάθε νομού.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεκάδες φορείς σε όλη την Κρήτη έχουν εκφράσει την στήριξή τους στο αίτημα εξέτασης των Ειδικών Μαθημάτων, σε τοπικό επίπεδο.

Εμφανίσεις: 300289
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: