Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Χαλκίδος. 24/12 22:20

paramoni xalkisa 2

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών, και προέστη στη Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγ. Νικολάου Χαλκίδος την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2024.

Εκκλησιάσθηκαν πολλοί πιστοί από τη Χαλκίδα, οι οποίοι προσήλθαν στο Κοινό Ποτήριο.

Αργότερα, στην Ιερά Μητρόπολη, τα παραδοσιακά κάλαντα έψαλαν στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σκοπέλου κ. Νικόδημο, νέοι και νέες από πολλά σημεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, μέλη συλλόγων και χορωδιών της Χαλκίδος.

Ταυτόχρονα, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στη εξόδιο ακολουθία της Κηδείας του θεολόγου, αρχιτέκτονα, αναστηλωτή, συγγραφέα και μεταφραστή Ιωσήφ Ροϊλίδη, στον Ι. Ναό Αγ. Νικολάου Χαλκίδος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στον ίδιο Ιερό Ναό, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Μεγάλο Εσπερινό των Χριστουγέννων, συμμετεχόντων των Ιερέων της Χαλκίδος και των περιχώρων και πολλών χριστιανών, ενώ, λίγο πριν την απόλυση, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε πατρικά σε όλους να εορτάσουν την μητρόπολη των εορτών.

paramoni xalkisa 1

paramoni xalkisa 1

paramoni xalkisa 1

paramoni xalkisa 1

paramoni xalkisa 1

Εμφανίσεις: 130527
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: