Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Φθιώτιδος. 12/05 00:00

odeio lamia

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου το «Open Day» του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία.

Το ανοιχτό μας Ωδείο, σε μια πραγματικά υψηλού επιπέδου εκδήλωση, υποδέχθηκε τους γονείς - κηδεμόνες που έχουν ήδη εμπιστευτεί τα παιδιά τους σε εμάς και τους έδωσε την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα μέρος της δουλειάς τους. Επίσης υποδέχθηκε γονείς - επισκέπτες μαζί με τα παιδιά τους, οι οποίοι βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής Ωδείου.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν ο Διευθυντής Δρ. κ. Ανδρέας Ιωακείμ και οι 21 καθηγητές του Ωδείου ενώ για την προετοιμασία φρόντισαν η γραμματεία μαζί με μαθητές του Ωδείου.

Την εκδήλωσε ευλόγησε με την παρουσία του και με τους πατρικούς λόγους του o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ωδείου, τονίζοντας ότι: το Ωδείο μας είναι ανοιχτό καθημερινά και τελεί Open Day οποιαδήποτε στιγμή και να το επισκεφθεί κανείς.

Παράλληλα συνεχάρη τον Διευθυντή και τους καθηγητές του Ωδείου για την επιμέλεια και την αγάπη που δείχνουν στην μετάδοση των γνώσεων, τους μαθητές για την εξαίρετη απόδοσή τους και τους γονείς – κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη, την αγάπη τους και την θερμή συμμετοχή τους.

Τα παιδιά μας περνούν στο Ωδείο ένα μεγάλο μέρος της δημιουργικής τους ζωής και είναι σπάνιο το συναίσθημα που νιώσαμε όλοι μας βλέποντας για λίγο τον κόσμο από τα μάτια των παιδιών.

Φωτογραφίες: Λάμπρος Χαραλάμπους

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Εμφανίσεις: 174537
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: