Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Καλαμαριάς. 09/05 10:23

aimodosia kalamaria 1

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 23η Εθελοντική Αιμοδοσία του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας "ΠΕΛΕΚΑΝ", του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς, την Κυριακή 7-5-2023, σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Γ.Ν.Θ. "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ".

Στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Προέδρου αυτού, Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, ανταποκρίθηκαν οι συμπολίτες μας και προσέτρεξαν να προσφέρουν αίμα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες που αντιμετωπίζουν ασθενείς των Νοσοκομείων της πόλεώς μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το 2009, λειτουργεί η Τράπεζα Αίματος του, ανωτέρω, Ιερού Καθεδρικού Ναού, ενώ, από το 2022, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Ιουστίνου, συνεστήθη και λειτουργεί ως Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας "ΠΕΛΕΚΑΝ", του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς.

Προς τους συμμετέχοντες στην Αιμοδοσία, ευχόμαστε από βάθους καρδίας να ευλογεί ο Μέγας Αιμοδότης και Ζωοδότης της ανθρωπότητος Κύριός μας κάθε προσπάθειά τους να μεταγγίζουν ζωή και να χαρίζουν την ελπίδα της ποιότητος της ζωης, που απαιτείται.

aimodosia kalamaria 2

aimodosia kalamaria 2

aimodosia kalamaria 2

aimodosia kalamaria 2

aimodosia kalamaria 2

Εμφανίσεις: 153112
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: