Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 20/05 22:56

mitropolitikos peiraias 32

Χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 η Ακολουθία του εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη μεγάλη Ιερα Πανήγυρη της τοπικής Εκκλησίας μετά την μερική άρση των μέτρων που αφορούσαν τους Ιερούς Ναούς.

Με εμφανή συγκίνηση πιστοί από όλη την Αττική προσήλθαν προσκυνητές τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να λάβουν την Χάρη και την Ευλογία των Αγίων Θεοστέπτων Ισαποστόλων.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφειμ, ο οποίος αναφέρθηκε αφενός στον βίο και την ωφέλεια του έργου των Αγίων, αφετέρου στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι τους τελευταίους μήνες.

Τέλος να σημειωθεί ότι αύριο το πρωί θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφειμ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 295426
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: