Γράφτηκε από τον/την I.M. Τρίκκης. 19/03 19:12

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και οι συνεργάτες στο έργο της φιλανθρωπίας, ιερείς και άνθρωποι που υπηρετούν με αυταπάρνηση το έργο της διακονίας των συνανθρώπων μας, κατόπιν των νέων δεδομένων που δημιουργήθηκαν με την επιδημική ασθένεια του κορονοιού, αναλαμβάνουν νέες δράσεις προσαρμοσμένες στις πρωτοφανείς ανάγκες που δημιουργούνται, κυρίως στις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας (ΕΟΔΥ).

Απεθυνόμενοι προς τους ανθρώπους που παραμένουν στο σπίτι, ηλικιωμένους, ή ευπαθείς ομάδες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πρώτιστες ανάγκες κυρίως για φάρμακα ή τροφή τους προτρέπουμε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον αριθμό τηλεφώνου του ιερού Ναού της ενορίας τους, ώστε να εξυπηρετηθούν από εκείνους, χωρίς να χρειάζεται να βγούν από το σπίτι τους, θέτοντας τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

Τις κρίσιμες στιγμές που περνούμε, μπορούμε να τις αντιστρέψουμε σε πνευματικές ευκαιρίες φανέρωσης της άδολης και ανυπόκριτης αγάπης για όλους τους ανθρώπους, «υπέρ ων ο Χριστός απέθανε και ανέστη».

spiti stagon 1

Εμφανίσεις: 234408
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: