Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 21/02 19:40

apeleftherosi ioannina 131

Ιωάννινα | Τηλέμαχος Παππάς


Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου κορυφώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

Το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία, υπό του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε επίσημη Δοξολογία παρουσία του ΠτΔ κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα, του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Νικολάου Παναγιωτόπουλου, των Αρχών της πόλεως και πλήθος πιστών.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο των Μπιζανομάχων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στην καθιερωμένη δεξίωση στο Μέγαρο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Να αναφερθεί ότι οι εορτασμοί για τα 107 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, ολοκληρώθηκαν με τη μεγάλη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 302139
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: