Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 02/02 22:00

pnevmatikes omilies 5

Στα πλαίσια της πνευματικής καλλιέργειας των χριστιανών της Ι. Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Μακαρίου κάθε Κυριακή απόγευμα μετά την ακολουθία του Εσπερινού πραγματοποιούνται πνευματικές Ομιλίες από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδίτη π. Διονύσιο Στυλιανίδη Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου.

Στην σημερινή ομιλία, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα της μεγάλης εορτής της Υπαπαντής του Χριστού, ο π. Διονύσιος αναφέρθηκε στον ρόλο της μητέρας και στην σωστή καθοδήγηση των παιδιών αλλά και στην αληθινή αγάπη της μητέρας όπως την βλέπουμε μέσα από την ίδια την Υπεραγία Θεοτόκο.

Στην εσπερινή αυτή συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος ο οποίος στο τέλος απηύθυνε ευχές και πνευματικές νουθεσίες καθώς επίσης συνεχάρη και τον π. Διονύσιο αλλά και τους ευλαβείς χριστιανούς που προστρέχουν για να ωφεληθούν πνευματικά.

pnevmatikes omilies 1

pnevmatikes omilies 1

pnevmatikes omilies 1

pnevmatikes omilies 1

pnevmatikes omilies 1

pnevmatikes omilies 1

Εμφανίσεις: 257905
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: