Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Πατρών. 14/01 13:34

klirikolaiki patra 4

Με την ευκαιρία της ανανεώσεως των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ιερών Ναών (2020-2023) της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, συνεκάλεσε την Δευτέρα 13.1.2020, σύναξη των Ιερέων-Προισταμένων των Ιερών Ναών και των Εκκλησιαστικών Επιτρόπων του διευρυμένου Δήμου Πατρέων στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών.

Της Συνάξεως προηγήθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος με πατρική αγάπη ωμίλησε στα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, δίδοντάς τους λεπτομερώς οδηγίες για την επιτέλεση των ιερών καθηκόντων τους. Ιδιαιτέρως ετόνισε ότι πρέπει να έχουν πνευματική ζωή και εκκλησιαστικό φρόνημα.

Σε όλους έδωσε μαζί με τα διοριστήριά τους, ειδικό έντυπο με οδηγίες πνευματικές για την προσωπική τους πνευματική πρόοδο και κατάρτιση και για την επιτυχία στο έργο το οποίο τους ανέθεσε η Εκκλησία.

Παρόμοιες συνάξεις θα πραγματοποιηθούν και στις άλλες Αρχιερατικές Περιφέρειες.

klirikolaiki patra 1

klirikolaiki patra 1

klirikolaiki patra 1

klirikolaiki patra 1

klirikolaiki patra 1

Εμφανίσεις: 193914
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: