Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 03/01 19:47

vasilopita peristeriou 68

Για την Romfea.gr | Δήμητρα Παναγοπούλου


Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, σήμερα Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020, η τελετή κοπής της βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου στο συνεδριακό κέντρο της Μητροπόλεως.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με επίκαιρους ύμνους από την χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ζωής υπό την διεύθυνση του χοράρχη κ. Βαλάντη Σαραφίδη.

Στη συνέχεια ο Αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου π. Ειρηναίος Γεροντής ανέγνωσε την ποιμαντορική εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου για την νέα χρονιά.

Αμέσως μετά Ιερείς της Μητροπόλεως απέδωσαν επίκαιρους ύμνους των Θεοφανείων και κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης καλωσόρισε τους πατέρες, τις πρεσβύτερες και τα παιδιά αυτών και αναφέρθηκε στους «σταθμούς» του 2019, από την ημέρα της ενθρονίσεώς του στην Μητρόπολη Περιστερίου.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την βασιλόπιτα και την μοίρασε σε όλους με εγκάρδιες ευχές για καλή και ευλογημένη χρονιά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 242098
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: