Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Θήρας. 02/01 14:33

episkepseis thiras 1

Το Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης επισκέφθηκε το πρωί της 2ης ημέρας του νέου έτους 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνιος, συνοδευόμενος από τον αιδεσιμολογιώτατο Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Νικόλαο Σιγάλα.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Παρασκευάς Σαλίβερος, ο οποίος τον ενημέρωσε για την επικρατούσα κατάσταση.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλους τους ασθενείς, τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού που ετέθη σε λειτουργία την 17η Δεκεμβρίου του 2019, τα γραφεία του διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και προσέφερε σε όλους ως ευλογία γλυκίσματα και το αφιερωμένο στον Όσιο Ιάκωβο τον εν Ευβοία Ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Συνεχάρη το προσωπικό για τη θυσιαστική του διακονία προς τους πάσχοντες συνανθρώπους και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς και υπομονή και δύναμη στους συγγενείς τους.

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνιος Σιγάλας υποδέχθηκε τον Σεβασμιώτατο στο Δημαρχείο της Σαντορίνης και του παρείχε πλήρη ενημέρωση για τον πρόσφατο διάλογο που είχε με κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα όσον αφορά στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης, στο νέο λιμάνι, στην προστασία και ανάδειξη των πολιτιστικών και περιβαλλοντικών μνημείων και πόρων του νησιού. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που από κοινού απασχολούν το Δήμο Θήρας και την Ιερά Μητρόπολη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Επιφάνιος ευχήθηκε στον Δήμαρχο το νέο έτος να είναι ευτυχές και παραγωγικό και ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του προς το πρόσωπο του Επισκόπου και τον διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία τους θα είναι στενή κι εποικοδομητική προς όφελος όλων.

episkepseis thiras 2

episkepseis thiras 2

episkepseis thiras 2

episkepseis thiras 2

Εμφανίσεις: 238291
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: