Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 01/12 19:38

korifosi poliouxon 8

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος


Σήμερα, πρώτη του μηνός Δεκεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ ιερούργησε στον Ιερό Ναό των Αγίων Πέντεκαιδεκα Ιερομαρτύρων, πολιούχων και προστατών της πόλεως του Κιλκίς.

Μετά τον πανηγυρικό εορτασμό των Εφόρων της Πόλεως στις 28 Νοεμβρίου, με το πανηγυρικό πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και τη μεγαλοπρεπή λιτάνευση των Ιερών Εικόνων ανά τους κεντρικούς δρόμους του Κιλκίς, εκατοντάδες πιστοί έσπευσαν στον Ιερό Ναό για να τιμήσουν μαζί με την Ιερή Εικόνα των Ιερομαρτύρων και την Ιερή Εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης που λάμπρυνε με την αγιαστική της παρουσία τον φετινό εορτασμό και μεταφέρθηκε για τον λόγο τούτο από την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς.

Στις ευλογημένες στιγμές της Ευχαριστιακής Συνάξεως τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Προϊστάμενος του Ναού π. Πολύκαρπος Κοντοζίδης και ο Εφημέριος π. Στέφανος Μουρατίδης καθώς και οι Ιεροδιάκονοι π. Φιλόθεος Τσαμπαζάκης και π. Γαβριήλ Ποικιλίδης ενώ πλήθος πιστών πλήρωσε τον περικαλλή Ιερό Ναό. Η σεβάσμια Εικόνα θα αναχωρήσει για την Καστοριά αύριο, Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, αμέσως μετά την Παράκληση.

korifosi poliouxon 1

korifosi poliouxon 1

korifosi poliouxon 1

korifosi poliouxon 1

korifosi poliouxon 1

korifosi poliouxon 1

korifosi poliouxon 1

korifosi poliouxon 1

 

Εμφανίσεις: 212683
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: