Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Βεροίας. 23/11 23:40

KathxhtwnVeria2019 2

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου το απόγευμα στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η δεύτερη Σύναξη Κατηχητών και Κυκλαρχών της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για τη φετινή κατηχητική χρονιά.

Στην εκδήλωση ομίλησαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πολύκαρπος Μπόγρης, Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής και Νεότητος της Ιεράς Συνόδου, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Χριστούγεννα και κατήχηση» και ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Καλλιγέρης, Διευθυντής Ποιμαντικής Γάμου και Οικογενείας του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογενείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα : «Χριστούγεννα: Διδάσκοντας τα παιδιά την αξία του ανθρώπου».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, απηύθυνε χαιρειτισμό και ευχαρίστησε τους δύο ομιλητές για τον κόπο τους και τους προσέφερε από ένα αναμνηστικό του Ιωβηλαίου.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Αρχιμ. Παύλος Σταματάς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 300748
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: