Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 13/11 12:02

athlitikes drastiriotites bolo 4

Ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός Αναλήψεως του Χριστού Βόλου το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου ε.έ.

Το Σάββατο το απόγευμα, στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού 40 και πλέον αγόρια των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, απασχολήθηκαν από επαγγελματίες γυμναστές σε ένα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων.

Την Κυριακή το πρωί, τα μέλη των Κατηχητικών ομάδων του Ιερού Ναού με τη συνοδεία των Κατηχητών και δεκάδες παιδιά των νηπιαγωγείων της ενορίας, συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Αρχιμανδρίτης Αστέριος Χατζηνικολάου, Προϊστάμενος της αδελφότητος «Ο ΣΩΤΗΡ», ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο.

Ο Κυριακάτικος Εκκλησιασμός ολοκληρώθηκε με το πρωινό που προσέφερε η Ενορία στους γονείς στην αίθουσα Αρχονταρίκι του Πνευματικού Κέντρου και στα δεκάδες παιδιά στις αίθουσες των Κατηχητικών Σχολείων.

Όλες οι εκδηλώσεις ήταν άλλη μια έκφραση αγάπης της Ενορίας της Αναλήψεως Βόλου στα παιδιά μας και στους γονείς τους και στήριξη του θεσμού λειτουργίας των Κατηχητικών Σχολείων.

athlitikes drastiriotites bolo 1

athlitikes drastiriotites bolo 1

athlitikes drastiriotites bolo 1

Εμφανίσεις: 187109
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο i[email protected]
FOLLOW ROMFEA: