Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Πατρών. 12/11 17:41

filoptoxo sinaxi 5

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, Πατριάρχου Αλεξανδρείας και στο πλαίσιο των ιερών «Πρωτοκλητείων 2019» την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εόρτιος σύναξη των υπευθύνων των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος εχοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού, με την συμμετοχή των Ιερέων των Φιλοπτώχων Ταμείων και των Μελών των Φιλοπτώχων Αδελφοτήτων.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ωμίλησε για την μεγάλη αρετή της ελεημοσύνης, με βάση τους Πατέρες της Εκκλησίας και ανεφέρθη στις πτυχές του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο περιλαμβάνει φοιτητική Εστία, η Εκκλησιαστική Εστία, ξενώνα φιλοξενίας απόρων ασθενών, συσσίτια, υποτροφίες, περίθαλψη ασθενών, κάλυψη αναγκών αδελφών μας, βοήθεια σε οικονομικούς μετανάστες κ.λ.π.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους ενασχολουμένους με το θεάρεστο έργο της φιλανθρωπίας στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών, Κληρικούς και Λαικούς, τους χορηγούς στο φιλανθρωπικό έργο και όλο τον Πατραικό Λαό για τα φιλάνθρωπα και ελεήμονα αισθήματά του και ευχήθηκε υγεία και κάθε ευλογία.

filoptoxo sinaxi 1

filoptoxo sinaxi 1

filoptoxo sinaxi 1

filoptoxo sinaxi 1

Εμφανίσεις: 200208
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: