Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Πατρών. 11/11 12:50

agennhtoy paidiou 5

Με την συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων πραγματοποιήθηκε στην Χριστιανική Εστία Πατρών, στο πλαίσιο των «Πρωτοκλητείων 2019» την Κυριακή 10.11.2019, μια ενδιαφέρουσα και κατά πάντα άξια εκδήλωση υπέρ της ζωής του αγέννητου παιδιού.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις Πατρών, με τον Σύλλογο προστασίας του αγέννητου παιδιού και το κίνημα «Αφήστε με να ζήσω».

Εισηγητές στην ως άνω εκδήλωση είχαν ορισθεί ο πανοσιολογιώτατος αρχιμ. π. Αμβρόσιος Γκουρβέλος, Προιστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Πατρών, ο κ. Μανώλης Παναγόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής και ο κ. Γεώργιος Ρούντας, Δικηγόρος, οι οποίοι μέσα από τις εμπεριστατωμένες ομιλίες τους βοήθησαν το κοινό να αντιληφθή με το καλύτερον δυνατό τρόπο ότι η έκτρωση δεν τερματίζει απλώς μια εγκυμοσύνη, αλλά τερματίζει μια ζωή, τη ζωή του παιδιού.

Τον συντονισμό της εκδηλώσεως είχε η κ. Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη, Πνευμονολόγος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών.κ. Χρυσόστομος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, πολλοί Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως και Εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων.

Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη παρέμβασή του μίλησε για το φλέγον αυτό ζήτημα από πνευματικής και γενικώτερης απόψεως, επήνεσε τους εκλεκτούς ομιλητάς και κατέθεσε με σαφήνεια την θέση της αγίας μας Εκκλησίας ως προς το θέμα των εκτρώσεων.

agennhtoy paidiou 1

agennhtoy paidiou 1

agennhtoy paidiou 1

agennhtoy paidiou 1

agennhtoy paidiou 1

Εμφανίσεις: 241692
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: