Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Μαρωνείας. 06/11 20:56

meli ipex 4

Το πρωί της Τετάρτης, 06ης Νοεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων εδέχθη στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής την τιμητικήν επίσκεψιν μελών της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών, τα οποία συνόδευαν ο Διευθυντής Σπουδών Πρέσβυς κ.Νικόλαος Πιπερίνγκος, καθώς και ο Πρέσβυς κ. Συμεών Τέγος.

Αρχικώς, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τους κ. Πρέσβεις και τα μέλη της Διπλωματικής Ακαδημίας για την επίσκεψίν τους στη Θράκη, τη Ροδόπη και την πόλιν της Κομοτηνής, προς τους οποίους εξέθεσε το ιστορικό της Ιεράς Μητροπόλεως, ανεφέρθη δε στο επιτελούμενο πνευματικό και κοινωνικό έργο Αυτής.

Εν συνεχεία, εκ προσώπου των επισκεπτών ο Πρέσβυς κ. Νικόλαος Πιπερίνγκος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνην πάντων για την τιμητικήν δοχήν και την παράθεσιν αβραμιαίας φιλοξενίας, επεσήμανε την αρμονικήν συνεργασίαν μετά της τοπικής και της καθόλου Εκκλησίας, επηκολούθησαν δε ερωταποκρίσεις μεταξύ του Σεβασμιωτάτου και των σπουδαστών.

meli ipex 1

meli ipex 1

meli ipex 1

Εμφανίσεις: 225223
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: