Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Πατρών. 04/11 11:22

timitiki sinavlia 5

Την Κυριακή το απόγευμα 3.11.2019, στον Νέο Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Πρωτοκλητείων 2019, τιμητική συναυλία για τον μακαριστό πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού του Πολιούχου, Αθανάσιο Παπαναγιώτου, με την συμμετοχή πλήθους Λαού.

Την ωραία αυτή εκδήλωση άνοιξε ο κ. Παναγιώτης Παπαθανασόπουλος, Καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών με σύντομη αναφορά στην προσωπικότητα του μακαριστού Αθανασίου Παπαναγιώτου.

Ύμνους απέδωσαν θαυμάσια η βυζαντινή χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγιαλείας υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Φωτίου Θεοδωρακοπούλου και η χορωδία του Πρωτοψάλτου του νέου Ιερού Ναού του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου κ. Αριστείδου Μπουχάγιερ.

Την εκδήλωση επισφράγισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ανεφέρθη με λόγια συγκινητικά στην εξαίρετη προσωπικότητα του Αθανασίου Παπαναγιώτου, στο εκκλησιολογικό του ήθος και στην ευαίσθητη ψυχή του.

timitiki sinavlia 1

timitiki sinavlia 1

timitiki sinavlia 1

timitiki sinavlia 1

Εμφανίσεις: 174467
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: