Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Πατρών. 01/10 10:59

bradia agapis 6

Την Δευτέρα 30.9.2019, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με μεγάλη ανταπόκριση από τον Πατραικό Λαό μια ακόμη βραδυά αγάπης προς ενίσχυση της Ιεραποστολής στην Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας, όπου διακονεί με ζήλο και αυταπάρνηση ο μέχρι πρότινος πατρινός Κληρικός, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, στην σύντομη προσλαλιά του ανεφέρθη στους κόπους και στους αγώνες που καταβάλλει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος για την διάδοση του Ευαγγελίου στην Κεντρική Αφρική εν μέσω πολλών δυσκολιών και δοκιμασιών και τον διεβεβαίωσε για μια εισέτι φορά ότι η Ιερά Μητρόπολις Πατρών θα στέκεται αρωγός στην κατά πάντα άξια προσπάθειά του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος, ευχαρίστησε εκ μέσης καρδίας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο για την πολλή του πατρική αγάπη και στήριξη, ως και όλους όσοι συνδράμουν παντοιοτρόπως στο μεγάλο έργο της Ιεραποστολής.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό τμήμα του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών και το μουσικό σχήμα «Απηλιώτικη Πνοή».

Παρέστησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, Ιερείς, Εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων και πλήθος Λαού.

bradia agapis 1

bradia agapis 1

bradia agapis 1

bradia agapis 1

bradia agapis 1

bradia agapis 1

Εμφανίσεις: 300689
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: