Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας. 20/09 21:27

meth ionia 11

Με κατάνυξη και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις επί τη σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και της συνοδείας αυτού στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στον Περισσό της Νέας Ιωνίας.

Το εσπέρας της κυριωνύμου ημέρας της εορτής, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, τελέσθηκε ο Μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε μεγαλοπρεπής λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ευσταθίου στους δρόμους της Νέας Ιωνίας υπό τους ήχους της φιλαρμονικής και τη συνοδεία κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, τοπικών αρχόντων και πλήθους πιστών.

Μετά το πέρας της πομπής ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε θερμά όλους τους κληρικούς και λαϊκούς που συμμετείχαν στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Ευσταθίου, ευχόμενος η χάρις του Θεού, δια πρεσβειών του Αγίου Ευσταθίου να σκέπει το έθνος και την πατρίδα μας, χαρίζοντας σε όλους έτη πολλά και ευλογημένα.

Φωτογραφίες: Πέτρος Αμπατζόγλου

meth ionia 11

meth ionia 11

meth ionia 11

meth ionia 11

meth ionia 11

meth ionia 11

meth ionia 11

meth ionia 11

meth ionia 11

Εμφανίσεις: 300728
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: