Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Μαρωνείας. 12/09 20:43

maronias frontistirio

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ετέλεσε το απόγευμα της Πέμπτης, 12ης Σεπτεμβρίου 2019, στον Ιερόν Καθεδρικόν Ναόν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, την ακολουθίαν του αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίον αποτελεί προέκτασιν του επιτελουμένου κοινωνικού έργου και πραγματοποιείται με την ολόθυμον θυσιαστικήν προσφοράν Καθηγητών της πόλεώς μας, λειτουργεί δε ως ενισχυτική διδασκαλία διά την επιπλέον υποβοήθησιν των νέων της Επαρχίας μας με σκοπόν την επιτυχίαν τους.

Κατά την προσφώνησίν του ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα παιδιά και τα προέτρεψε να μην αποσπούν την προσοχήν τους από την προσφερόμενη σε αυτά γνώση, αλλά με πίστη στο Θεό, βοήθεια από τους Καθηγητές και καθοδήγηση από την οικογένεια, να γίνουν πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και έπειτα καλοί επιστήμονες.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους προαιρετικώς συμμετέχοντες Καθηγητές, οι οποίοι αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους θυσιαστικώς και επ’ ωφελεία των νέων.

Εις το τέλος, διένειμε το πρόγραμμα των μαθημάτων, διάφορα είδη γραφικής ύλης ως ευλογία και ευχήθηκε δεόντως.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 133051
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: