Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 09/09 23:45

prosforo 12

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου το απόγευμα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου 2019 αμέσως μετά από την τέλεση του Παρακλητικού κανόνος στους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού με θέμα την εκμάθηση της παρασκευής προσφόρου,η οποία έγινε με την ευλογία, την προτροπή και την υπόδειξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Μακαρίου και τη διοργάνωση του προϊσταμένου του Ναού Αρχιμ. π. Προκοπίου.

Ο π. Προκόπιος ευχαρίστησε όλες τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ιδιαιτέρως αυτές που ανέλαβαν να παρουσιάσουν όλη την διαδικασία παρασκευής ενός προσφόρου καταθέτοντας στις νεότερες τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε θέματα της εκκλησιαστικής παράδοσης και προωθώντας με τον τρόπο αυτό την πνευματική κίνηση και ζωντάνια της ενορίας.

Σαν επιστέγασμα της όλης διαδικασίας ο π. Προκόπιος παρουσίασε τον τρόπο προετοιμασίας της Προσκομιδής, δείχνοντας το πως κόβεται το πρόσφορο και πως τοποθετείτε στο Άγιο Δισκάριο.

prosforo 1

prosforo 1

prosforo 1

prosforo 1

prosforo 1

prosforo 1

prosforo 1

prosforo 1

prosforo 1

prosforo 1

prosforo 1prosforo 1

prosforo 1

prosforo 1

Εμφανίσεις: 266734
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: