Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Τρίκκης. 08/08 14:25

periodeia trikkis 11

Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ξεκίνησε από τις 7 Αυγούστου 2019 την πνευματική του περιοδεία στα ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων τόσο για να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους τους όσο και για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Παναγίας μας.

Από το απόγευμα τέλεσε διαδοχικά την ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 5:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γλύστρας και στις 7:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μυροφύλλου.

Πριν το τέλος της Παρακλήσεως στο Μυρόφυλλο ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Χειροθέτησε σε Πνευματικό τον εφημέριο του Ναού Πρωτοπρεσβύτερο Ξενοφώντα Ζάχο.

Αργά το βράδυ επέστρεψε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γλύστρας και τέλεσε Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Οσίου Αιμιλιανού και του Αγίου Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 298537
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: