Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/07 20:02

xristianoupoli 46

Με περισσή χαρά ζωντάνια και ενθουσιασμό, παρουσία του πνευματικού μας πατέρα Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου, η εορταστική εκδήλωση λήξεως της β΄ κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών Δημοτικού, των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, με την επωνυμία «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ» στην Παιανία Αττικής.

Η τοπική Εκκλησία του Πειραιώς απέδειξε για άλλη μια φορά τη μέριμνα και το ανύστακτο ενδιαφέρον της για τα νιάτα της Πατρίδος μας, προσφέροντας ένα δεκαήμερο κοινωνικοποίησης, χαράς, αληθινής ψυχαγωγίας, πνευματικής- κατηχητικής τροφοδότησης κατά την περίοδο του θέρους σε περισσότερα από 100 εκατό παιδιά.

Συντροφιά με τους νέους κατηχητές-στελέχη, οι κατασκηνωτές πέρασαν ανεπανάληπτες στιγμές ζώντας τη ζωή της Εκκλησίας των πρώτων χριστιανών βιώνοντας τον Θεό σε όλες τις εκφάνσεις της κατασκηνωτικής-χριστιανουπολίτικης ζωής.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε: θεατρικό σκετς, παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια από τη χορωδία, παρουσίαση των δραστηριοτήτων των παιδιών.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ με το δυναμικό του λόγο στήριξε και ενίσχυσε τους γονείς και τα παιδιά και ενθουσίασε τους πάντες παρουσιάζοντας το όραμα του, με πρωταρχικό στόχο την δημιουργία αθλητικού κέντρου που θα αποτελείται από γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλλεϊ και πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων, ένα ανακαινιστικό έργο που αποδεικνύει την προσωπική πατρική φροντίδα και αγάπη του φωτισμένου Επισκόπου Σεραφείμ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 214593
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: