Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 01/07 20:42

kataskinosi sidirokastroy 4

Μέσα σε ευχάριστο, φιλικό και οικογενειακό κλίμα τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος τον αγιασμό για την έναρξη της Α ´ κατασκηνωτικής περιόδου κοριτσιών δημοτικού στις κατασκηνώσεις του Αγίου Παύλου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η κατασκήνωση αυτή την περιόδο φιλοξενεί περί τα 100 κορίτσια σε ένα χώρο ειδυλλιακό, που προσφέρεται για δραστηριότητες, παιχνίδι και άφθονο φαγητό, κυρίως όμως αξίζει να επισημανθεί ότι η κατασκήνωση φροντίζει για την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών και την επαφή τους με την ελληνοορθόδοξη παράδοση.

Στη σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα στελέχη και τα ομοδόπουλα και απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και συμβουλές.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι αποκαταστάθηκαν όλες οι υλικές ζημιές, που προκλήθηκαν απ' τις κλοπές κατά την περίοδο του Πάσχα, ευχαριστώντας όλους όσοι συνέδραμαν οικονομικά και πρόσφεραν τη βοήθειά τους.

Ευχήθηκε δε σε όλα τα παιδιά μια ευχάριστη και ωφέλιμη διαμονή κάτω από τη σκέπη του Θεού και του Αποστόλου Παύλου.

kataskinosi sidirokastroy 1

kataskinosi sidirokastroy 1

kataskinosi sidirokastroy 1

kataskinosi sidirokastroy 1

kataskinosi sidirokastroy 1

kataskinosi sidirokastroy 1

kataskinosi sidirokastroy 5

Εμφανίσεις: 237592
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: