Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Πατρών. 24/06 11:13

tritaia 5

Την παραμονή της εορτής, 22.6.2019, ετελέσθη ο Πανηγυρικός Εσπερινός κατά την μοναστηριακή τάξη.

Τον θείο λόγο εκήρυξε ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Γερβάσιος Παρακεντές, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ανήμερα, 23.6.2019, ετελέσθη η Θεία Λειτουργία, υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, με την συμμετοχή Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθους Λαού.

Ο Θεοφιλέστατος στο κήρυγμά του ανεφέρθη στα στοιχεία της ζωής των Αγίων και στον σκοπό της ζωής των ανθρώπων που είναι η θέωσις.

Επίσης επήνεσε τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και την περί αυτόν Αδελφότητα, για τον ιερό τους ζήλο και την προσπάθειά τους να στέκεται το Μοναστήρι, φωτεινός οδοδείκτης για τους ανθρώπους, ενώ μετέφερε σε όλους τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος κατ' αυτάς τας ημέρας, ευρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να παραστή στην Ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας, ετελέσθη μεθέορτος Εσπερινός και Κτητορικό Μνημόσυνο, προεξάρχοντος του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής, πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. π. Αρτεμίου Αργυροπούλου, ο οποίος εκήρυξε τον θείο λόγο.

tritaia 1

tritaia 1

tritaia 1

tritaia 1

tritaia 1

tritaia 1

Εμφανίσεις: 156516
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: