Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Μάνης. 19/06 12:52

mani

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την εξαιρετική διεθνή διάκριση στα βραβεία ''WORLD TRAVEL AWARDS 2019'', όπου η Μάνη μας, έλαβε τον τίτλο του κορυφαίου προορισμού της ελληνικής ενδοχώρας για το έτος 2019.

Στην ειδική τελετή που έλαβε χώρα στις 8 Ιουνίου 2019 στη πόλη Μαδέρα της Πορτογαλλίας και στο Belmand Reid's Palace, η υπέροχη Μάνη, όλως ιδιαιτέρως διακρίθηκε και απέσπασε το σχετικό πρώτο βραβείο.

Τούτο το γεγονός αποτελεί χαρά όλων μας αλλά συγχρόνως και σηματοδοτεί το χρέος μας να διαφυλάξουμε την δωρεά αυτή του Θεού στο τόπο μας, εδώ στη Νότια Πελοπόννησο.

Μάνη, τόπος της πέτρας και της ελιάς, των ορέων και της θάλασσας, του φωτός και της ελευθερίας, των πύργων και των τόσων ιερών ναών και μονών.

Όλα έχουν την ιστορία τους και όλα διηγούνται ανθρώπινες ιστορίες. Πως να μην βραβευθεί! Το αξίζει.

Γι' αυτό, πέρα απ' την οπτική εντύπωση, ας σκεπτόμαστε ότι καθημερινά οφείλουμε να επιβεβαιώνουμε το μεγαλείο αυτής της όλης πολιτιστικής κληρονομιάς μας και για τις μέλλουσες γενιές αλλά και για τους πολυπληθείς φίλους επισκέπτες της Μάνης.

Εμφανίσεις: 243681
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: