Γράφτηκε από τον/την Εκ της Γραμματείας της Κατασκηνώσεως. Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

kataskinosi flvrinis 3

Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Ποιμενάρχου μας κυρίου Θεοκλήτου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 ο Αγιασμός της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου κατά το 2019, των Αγοριών Δημοτικού, στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις «Άγιος Θαλλέλαιος», που βρίσκονται στην Πρώτη Φλώρινας.

Ο Αγιασμός της Κατασκηνώσεως από τον Ποιμενάρχη κ. Θεόκλητο, ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη στον Αρχηγό της περιόδου αρχιδιάκονο Αγάθαγγελο Ταλλίδη και στα παιδιά να περάσουν όμορφα, λαμβάνοντας διδάγματα και χριστιανικές εμπειρίες κατά την διαμονή τους στην Κατασκήνωση.

Μας συμβούλευσε, μάλιστα, να απολαύσουμε αυτές τις 4 ημέρες με παιχνίδι, χαρά, ομαδικά και αδελφικά και να επιστρέψουμε στο σπίτι μας με πολλά συναισθήματα και μνήμες.

Κατόπιν, συνεχάρη τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Μαγειρίου για την ανιδιοτελή τους προσφορά στις Κατασκηνώσεις και ευλόγησε το έργο τους.

Ο Σεβασμιώτατος, συνομιλώντας με τους κατασκηνωτές, τα στελέχη και τους ομαδάρχες, θυμήθηκε τις παλαιότερες κατασκηνωτικές περιόδους και την εποχή της δικής του διακονίας, τονίζοντας ότι σήμερα η Κατασκήνωση ομιλεί και διδάσκει την ιστορία με την σιωπηλή, αλλά δυναμική, παρουσία της.

kataskinosi flvrinis 1

kataskinosi flvrinis 1

kataskinosi flvrinis 1

kataskinosi flvrinis 1

kataskinosi flvrinis 1

Εμφανίσεις: 175757
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: