Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Περιστερίου. 19/05 23:05

peristeri aimodosia 4

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή του Παραλύτου τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα με σκοπό να ευλογήσει την Εθελοντική Αιμοδοσία που τελείται στον Ιερό Ναό εδώ και δύο δεκαετίες.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες και τόνισε την σημασία της πράξης τους αυτής καθώς η ανάγκη για μια φιάλη αίμα είναι πολλές φορές ζωτικής σημασίας για τον καθένα μας.

Ο Σεβασμιώτατος επίσης τόνισε το γεγονός ότι το αίμα είναι ένα αγαθό που μας χάρισε ο Θεός και το οποίο δεν μπορεί να παρασκευασθεί από την επιστήμη αλλά προσφέρεται από τον συνάνθρωπο στον συνάνθρωπο.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας έδωσε ευλογίες στους εθελοντές αιμοδότες, ευλόγησε και ευχαρίστησε το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό για το έργο που επιτελούν και επαίνεσε τον υπεύθυνο αιμοδοσίας του Ιερού Ναού π. Θεόδωρο Ασημακόπουλο για το σπουδαίο έργο που επιτελεί στον τομέα αιμοδοσίας της ενορίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

peristeri aimodosia 1

peristeri aimodosia 1

peristeri aimodosia 1

Εμφανίσεις: 221056
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: