Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Σιδηροκάστρου. 18/05 22:48

sidirokastrou 7

Μέσα στο χαρμόσυνο και αναστάσιμο κλίμα της Πασχάλιας περιόδου οι Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου πραγματοποίησαν τη γιορτή τους για τη λήξη της φετινής κατηχητικής χρονιάς το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας.

Στη γιορτή συμμετείχαν και παιδιά από τις ενορίες των γειτονικών χωριών, του Χαρωπού, του Πετριτσίου, του Ποντισμένου και του Γεφυρουδίου.

Τα παιδιά των κατηχητικών με τραγούδια και θεατρικά σκετς παρουσίασαν μια όμορφη και πολύ ωφέλιμη γιορτή, γεμάτη νόημα και περιεχόμενο, δοσμένη μέσα από την αθώα ψυχή και το παιδικό βλέμμα τους, καταφέρνοντας να τέρψουν και να ενθουσιάσουν όλους τους παρευρισκόμενους, κυρίως βέβαια το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Μακάριο, ο οποίος ευλόγησε με την παρουσία του την όλη εκδήλωση, συνεχάρη τα παιδιά και τα στελέχη για την άρτια οργάνωση και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλό καλοκαίρι.

sidirokastrou 7

sidirokastrou 7

sidirokastrou 7

sidirokastrou 7

sidirokastrou 7

sidirokastrou 7

sidirokastrou 7

Εμφανίσεις: 169992
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: