Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 28/04 19:48

megaron konstantinos romfeagr

Για πρώτη φορά στα χρονικά δεν υποδέχθηκε το Άγιο Φως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ούτε καν ο αρμόδιος για την Ελευσίνα Μητροπολίτης Μεγάρων.

Σε ένα τόσο μεγάλο εκκλησιαστικο γεγονός ο μόνος παρών ήταν ο εκπρόσωπος των Ιεροσολύμων, Έξαρχος του Παναγίου Τάφου εν Ελλάδι Αρχιμ. Δαμιανός.

«Δεν είχα καμία ενημέρωση. Το έμαθα από εσάς, από τους δημοσιογράφους γι' αυτό και δεν ήμουν κι εγώ παρών. Με προβληματίζει και με στενοχωρεί αφάνταστα. Εγω περίμενα τουλάχιστον για μένα να μου πούνε "Σεβασιμότατε, το αεροπλάνο δεν θα προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος που είναι η επαρχία του σεβασμιοτάτου Μεσογαίας, θα προσγειωθεί στο στρατιωτικό της Ελευσίνας που είναι η επαρχία η δική σας." Δεν έπρεπε από τακτ απο ευγένεια να με ενημερώσουν; δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο Μητροπολίτης Μεγάρων κ. Κωνσταντίνος.

Ο Μητροπολίτης Μεγάρων συντάσσεται με τον Σεβασμιότατο Μεσογαίας Νικόλαο που κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 υποβάθμιση της υποδοχής του Αγίου Φωτός.

«Σας ομολογώ ότι έτσι αισθάνθηκα. Ότι είναι κάποιος εμπαιγμός και ότι υπάρχει μια σκέψη υποβάθμισης του γεγονότος» τόνισε ο Μητροπολίτης Μεγάρων.

Να αναφερθεί ότι το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την Romfea.gr η οποία έγραψε αποκλειστικά ότι ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος αρνήθηκε να μεταβεί στα Ιεροσόλυμα.

Εμφανίσεις: 255315
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: