Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 25/03 09:12

esperinos kilkis 1

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ με την συμμετοχή του Πρωτοσύγκελλου π. Επιφανίου Θεοδωρίδη, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Γεωργίου Παντελίδη καθώς και με την παρουσία των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως και πυκνού εκκλησιάσματος.

Ο Σεβασμιώτατος επισήμανε πως η περίοδος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής δια μέσου των προσωπικών πνευματικών μας αγώνων, μας προάγει στην σωτήρια πορεία μας προς την επουράνια βασιλεία.

Στο τέλος του Εσπερινού ακολούθησε πνευματική ομιλία με ομιλητή τον Οσιολογιώτατο Ιερομόναχο π. Αρτέμιο εκ της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους, με θέμα: «Η πνευματική σημασία της επαναστάσεως του 1821».

Ο π. Αρτέμιος μίλησε με λόγο ιστορικώς τεκμηριωμένο, αποκαθιστώντας την πραγματική σημασία του αγώνα της ανεξαρτησίας και ακυρώνοντας τις πλαστογραφίες της ιστορίας.

esperinos kilkis 2

esperinos kilkis 2

esperinos kilkis 2

esperinos kilkis 2

esperinos kilkis 2

esperinos kilkis 2

esperinos kilkis 2

esperinos kilkis 2

Εμφανίσεις: 200704
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: