Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Βεροίας. Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Ekdhlwsh25MartiouVeroia2019 3

Την Κυριακή 24 Μαρτίου το πρωί στο Παύλειο Πολιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την εθνική και θρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδηλώσεως ήταν ο Διευθυντής Θρησκευτικού του Γ.Ε.Σ. Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μελέτιος Κουράκλης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η συμβολή του Ιερού Κλήρου στους αγώνες του Έθνους».

Την εκδήλωση πλαισίωσε η Βυζαντινή και Παραδοσιακή Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής τής Ιεράς Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση του κ. Σωτηρίου Ζερδαλή.

Xαιρετισμό απηύθυνε o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Σωσίπατρος Πιτούλιας.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον π. Μελέτιο που ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως μας, καθώς και την χορωδία η οποία έψαλλε και τραγούδησε επίκαιρους ύμνους και τραγούδια.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Εμφανίσεις: 142942
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: