Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

korydallos 3

Με την ευλογία του Θεού και την συνεχή προστασία της Παναγίας Μητέρας μας τελέσθηκε σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 η Α' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πάνσεπτο Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πολιούχων Κορυδαλλού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιο.

Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Ακολουθίας ευσεβείς χριστιανοί κάθε ηλικίας προσέρχονταν ευλαβικά και κατέθεταν από τα βάθη της ψυχής τους τις ταπεινές προσευχές τους προς την Παναγία Μητέρα μας.

Οι βυζαντινοί χοροί υπό τον Πρωτοψάλτη κ. Ευάγγελο Βασιλείου και τον λαμπαδάριο κ. Γεώργιο Μπόγρη απέδωσαν με πιστότητα τους ύμνους ενώ με την προτροπή του Σεβασμιωτάτου σε πολλά σημεία συμμετείχαν και οι πιστοί.

Ο Μητροπολίτης μίλησε για την Υπέρμαχο Στρατηγό και τον Ακάθιστο Ύμνο ενώ στο τέλος ανακοινώθηκε ότι την Κυριακή 17 Μαρτίου με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Οσίας Ξένης Νικαίας και στη συνέχεια θα δεχθεί ευχές στο Eπισκοπείο μέχρι την 1ην μ.μ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ:

korydallos 1

korydallos 1

korydallos 1

korydallos 1

Εμφανίσεις: 171980
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: