Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κισάμου. Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019

kisamou 7

Μονοήμερο προσκύνημα στην Ι. Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου πραγματοποίησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Ο Σεβασμιώτατος προσκύνησε τις θαυματουργές Παναγίες της Μονής, λειτούργησε εις το Καθολικό και συναντήθηκε με τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Μονής, Γέροντα Εφραίμ, εις το οποίο ευχήθηκε τα δέοντα δια την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, μετά την πρόσφατη επώδυνη δοκιμασία, είχε δε την ευκαιρία να συζητήσουν και επί θεμάτων εκκλησιαστικής φύσεως.

Ευχήθηκε τόσο εις τον Γέροντα Εφραίμ, όσο και εις την πολυπληθή και χαριτωμένη Αδελφότητα του, καλή Αγία Τεσσαρακοστή, καρποφόρους πνευματικούς αγώνες και να αξιώσει όλους μας ο Θεός να βιώσουμε το «αιώνιο Πάσχα».

Επ΄ ευκαιρία της επισκέψεως του αυτής εξέφρασε προς τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο, Γέροντα Εφραίμ τις ευχαριστίες του δια την διαχρονική στήριξη της Ι.Μ. Μονής Βατοπαιδίου εις το προνοιακό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ι. Μητροπόλεως.

kisamou 1

kisamou 1

kisamou 1

kisamou 1

kisamou 1

kisamou 1

kisamou 1

Εμφανίσεις: 268713
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: