Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019

basilopita sidirokastrou 2

Την βασιλόπιτα των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μακάριος το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας.

Περιχαρής ο Σεβασμιώτατος από την πραγματικά εντυπωσιακή συμμετοχή των παιδιών συνεχάρη ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο του κατηχητικού έργου π. Παύλο Παπαδόπουλο και τα στελέχη των κατηχητικών για τις άοκνες καθημερινές προσπάθειές τους να συγκεντρώνουν τόσα παιδιά και να τους μεταδίδουν το Λόγο του Θεού και των ευαγγελίων.

Απολογήθηκε δε για την φετινή ετεροχρονισμένη κοπή της βασιλόπιτας στο κατώφλι της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, κάτι που, όπως είπε, οφείλεται στις πολλές και ανειλημμένες υποχρεώσεις του Ίδιου, καθώς ήθελε οπωσδήποτε να ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος τη βασιλόπιτα και να επικοινωνήσει με τα παιδιά, αλλά και στην κακοκαιρία που ανέβαλε ήδη μια φορά την εκδήλωση.

Αναφέρθηκε, επίσης, ο Σεβασμιώτατος στο πολυεπίπεδο και πολύ σπουδαίο έργο που επιτελείται από τα μέλη των χριστιανικών μαθητικών ομάδων, και των μικρών και των μεγάλων, καθώς αποδεικνύει, όχι μόνο την προσήλωση και το ενδιαφέρον των νέων να γνωρίσουν το Λόγο του Θεού, αλλά και το ζήλο τους να τον μεταδώσουν και να τον κληροτοδοτήσουν στους ακόμη νεώτερους.

basilopita sidirokastrou 1

basilopita sidirokastrou 1

basilopita sidirokastrou 1

Εμφανίσεις: 217129
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: