Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κερκύρας. Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

platytera

Η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων στα πλαίσια της ποιμαντικής της μέριμνας και επιθυμώντας να συμβάλει στην ανακούφιση του πόνου έχει προσκαλέσει τον φημισμένο και εξειδικευμένο Καθηγητή Ορθοπεδικής κ. Σταύρο Αλευρογιάννη με το σύνολο του επιστημονικού του επιτελείου για να προσφέρει δωρεάν εξέταση σε όσες και όσους έχουν ανάγκη τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Ο Ιατρός και η ομάδα του θα εξετάζουν δωρεάν στο ιατρείο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ» της Ιεράς ημών Μητροπόλεως, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου από τις 6.οο το απόγευμα, ενώ την επομένη ημέρα Σάββατο 26 Ιανουαρίου η εξέταση θα αρχίσει στον ίδιο χώρο από τις 10.οο το πρωί έως αργά το μεσημέρι . 

Το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 7.οο ο Καθηγητής κ. Σ. Αλευρογιάννης θα πραγματοποιήσει επιστημονική ενημερωτική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Κέρκυρας (Ακαδημίας 2).

Εμφανίσεις: 177210
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: