Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

kithiron serafeim

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Έκκληση προς ολες τις πλευρές του Κοινοβουλίου, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην αγνοήσουν την βούληση του Ελληνικού Λαού, σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα, εξέφρασαν με ψήφισμα τους οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Κυθήρων και Αντικυθήρων.

Στην Ιερατική Σύναξη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ, οι κληρικοί εξέδωσαν ψήφισμα για το μείζον εθνικό ζήτημα της αναγνώρισης του κρατιδίου των Σκοπίων με την ονομασία «Βόρειος Μακεδονία».

''Φρονούμε ταπεινά οτι η τόσον ευκρινής και ξεκάθαρη φωνή εκατομμυρίων Ελλήνων πρέπει να εισακουσθεί και να διαμηνυθεί προς την γείτονα χώρα και προς κάθε κατεύθυνση η ισχυρά αυτή βούληση του λαού, και ότι η Βουλή των Ελλήνων δεν δύναται να επικυρώσει την συμφωνία, με την οποία διακυβεύονται η ειρήνη και τα συμφέροντα του Ελληνικού Κράτους'' αναφέρει μεταξύ άλλων το ψήφισμα των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Ι.Μ. ΚΥΘΗΡΩΝ

Εμφανίσεις: 234436
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: