Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Βεροίας. Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

VasilopitaTheatrikou

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στην έδρα του στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα, παρουσία μεγάλου αριθμού των μελών και συνεργατών του.

Στην αρχή πραγματοποιήθηκε προβολή παλαιότερης παραγωγής του Θεατρικού Εργαστηρίου και ακολούθησε γεύμα, ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα μέλη και τους συνεργάτες του Θεατρικού Εργαστηρίου και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι παραγωγική με πολλές νέες παραστάσεις.

Το «Θεατρικό Εργαστήρι» της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ιδρύθηκε το 1995 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας στο πλαίσιο της πνευματικής του μέριμνας για τους νέους και τις νέες της Μητροπόλεως.

Μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει πολλές θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα και εκδηλώσεις μέλους και λόγου θρησκευτικού, εθνικού και παιδαγωγικού περιεχομένου όπως: «Απόστολος Παύλος», «Παύλος Μελάς», «Άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος», «Γυναίκες της πίστης και του αγώνα», «Το πνεύμα των Χριστουγέννων», «Τρεις Ιεράρχες ήρωες, μάρτυρες, διδάσκαλοι», «Γνωριμία με τον Άγιο Βασίλειο», «Δαβίδ και Σαούλ, Ειρήνη και Πόλεμος», «Ο Ληστής των Χριστουγέννων», «Άγιος Λουκάς, εργάτης στον αμπελώνα του Κυρίου», «Χριστούγεννα στις Κατακόμβες».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 134220
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: