Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Ιωαννίνων. Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

apostoli dianomi 3

Σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία δύο διαφορετικές εκδηλώσεις αγάπης, ενόψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, ο Σεπτός Ποιμενάρχης Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, συνοδευόμενος από τον αξιότιμο κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, Διευθυντή της Φιλανθρωπικής Οργανώσεως «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς και της εριτίμου κ. Όλγας Παπαχαρίτου, Υπευθύνου της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στη Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποίησαν διανομή σχολικών ειδών στα εξής Δημοτικά Σχολεία των Ιωαννίνων:

24ο Δημοτικό Σχολείο Ανθούπολης
6ο Δημοτικό Σχολείο Βρυσούλας
4ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων και στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ιερά Μονή Δουραχάνης.

Το διανεμηθέν υλικό, αποτελεί προσφορά αγάπης της Ελληνορθόδοξης νεολαίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, μέσω της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» καθώς και της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων σε 150 οικογένειες της Μητροπολιτικής Περιφερείας Ιωαννίνων, με την συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως, της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του Ομίλου «Μασούτη Α.Ε».

apostoli dianomi 1

apostoli dianomi 1

apostoli dianomi 1

apostoli dianomi 1

apostoli dianomi 1

apostoli dianomi 1

apostoli dianomi 1

apostoli dianomi 1

Εμφανίσεις: 167660
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: