Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

giorti sidirokastro 3

Στο πλαίσιο της διδασκαλίας του ορθού πνευματικού μηνύματος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου παρουσίασε στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας σχετικό δρώμενο, το οποίο και παρακολούθησαν όλα τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Σιδηροκάστρου με τη συνοδεία των δασκάλων τους.

Το δρώμενο περιελάμβανε τρία θεατρικά μικρής έκτασης, το πρώτο σχετικό με τη Γέννηση του Χριστού, το δεύτερο αναφορικά με το έθιμο της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και την προέλευση του, και το τρίτο σχετικό με την πραγματική ταυτότητα του Μεγάλου Βασιλείου.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασσε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια και επαίνεσε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, οι οποίοι απέδωσαν τα θεατρικά με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και τους μαθητές με τους δασκάλους για την ευγενή τους πρόθεση να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως.

giorti sidirokastro 1

giorti sidirokastro 1

giorti sidirokastro 1

giorti sidirokastro 1

Εμφανίσεις: 137234
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: