Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Ξάνθης. Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

xanthi 2

Την Μνήμη του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου και της φιλάνθρωπης Μητρός Αυτού Ανθίας τίμησε ο φερώνυμος Νεόδμητος και περικαλλής Ιερός Ναός του Αγίου Ελευθερίου στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης.

Στον πανηγυρικό Εσπερινό που εψάλη την Παρασκευή 14η Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 το απόγευμα χοροστάτησε ο 0ικείος Ποιμενάρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων μέσω πυκνού Εκκλησιάσματος και κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και άλλων γειτονικών Μητροπόλεων.

Την κυριώνυμο ημέρα της Εορτής του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου Σάββατο 15η Δεκεμβρίου 2018, εψάλη ο Όρθρος της Εορτής και τελέστηκε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μποτσουάνας κ. Γενναδίου (Από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ) και Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος, Κληρικών της Μητροπόλεως Ξάνθης και γειτονικών Μητροπόλεων και πλήθος κόσμου.

xanthi 3

xanthi 3

xanthi 3

xanthi 3

xanthi 3

xanthi 3

xanthi 3

Εμφανίσεις: 261289
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: