Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

kifisias kirillos

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Επιστολή προς τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος ενόψει της έκτακτης Ιεράς Σύνοδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

Ο Σεβασμιώτατος στην επιστολή του τονίζει πως κατανοεί και συμμερίζεται την βαθύτατη ανησυχία και τον προβληματισμό των κληρικών για τα 15 σημεία του σχετικού ανακοινωθέντος της συμφωνίας Αρχιεπισκόπου Πρωθυπουργού υπογραμμίζοντας: ''να μην έχετε «ζάλην λογισμών αμφιβόλων» σχετικά με τις προθέσεις του Μακαριωτάτου όσο και των Μελών της Ιεραρχίας σχετικά με την υπεράσπιση και κατοχύρωση της πολιτείας για τη μισθοδοσία σας''.

Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος ανέφερε: ''Να είστε βέβαιοι ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος και ολόκληρη η Ιεραρχία θα λάβει τις δέουσες αποφάσεις προς πλήρη εξασφάλιση των μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων εφημεριακού κλήρου''.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

Εμφανίσεις: 175334
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: