Η Σύναξη των Αρχαγγέλων και χειροθεσία Αναγνώστη στην Αρεόπολη

Πανδήμως και με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε σήμερα, Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, η ιερά μνήμη της Συνάξεως των Αγίων ενδόξων Αρχιστράτηγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των επουρανίων Θείων Δυνάμεων Ασωμάτων στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος Γ', χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου, τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και κήρυξε τον Θείο Λόγο στον πανηγυρίζοντα ιστορικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην Αρεόπολη.
Πρό της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, χειροθέτησε σε αναγνώστη τον πτυχιούχο Φιλολογίας, του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Πέτρο Καλαποθαράκο, με καταγωγή από την Αρεόπολη.
Κατά την επιστροφή του στο Γύθειο, ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους εργάτες που εκτελούν εργασίες στην Ε.Ο. Αρεόπολης - Γυθείου και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:




