Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

edilosi florina 45

Φωτορεπορτάζ | Νίκος Κωνσταντινίδης


Εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στον προαύλιο χώρο του ομώνυμου Ιερού ναού της Φλώρινας. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε τόσο ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, συνοδευόμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως, όσο και πλήθος κόσμου, κατακλύζοντας έτσι τον υπαίθριο χώρο του ναού. 

Στην αρχή ακούστηκαν τραγούδια θρησκευτικού περιεχομένου από την γυναικεία χορωδία της ενορίας, την οποία συντόνισε η κ. Μαρία Σιδηροπούλου, ενώ ακολούθησε θεατρικό με θέμα τον βίο του Αγίου Γεωργίου. 

Με την επιμέλεια του σεναρίου από την κ. Αναστασία Ζαφειροπούλου και σε συνεργασία με το θεατρικό εργαστήριο της Μητροπόλεως, αποδόθηκαν στην παράσταση με απόλυτη ευστοχία και γλαφυρότητα, μηνύματα για τη σύγχρονη κοινωνία και κυρίως για τους νέους. 

Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση πλαισίωσε και χορευτικό συγκρότημα με παραδοσιακούς χορούς υπό την εποπτεία της κ. Ελευθερίας Τρύφωνος, ενώ ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό από τον οικείο Ποιμενάρχη, ο οποίος συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες και όσους κοπίασαν για την επίτευξη του όμορφου αποτελέσματος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 300449
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: