Γράφτηκε από τον/την . 13/04 18:51

efxelaio 13

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου το κατ' εξοχήν μυστήριο για την θεραπεία των ασθενούντων τέλεσε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 12 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς π. Ιουστίνος στο Γεν. Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος».

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν εκτός του Νοσοκομειακού Εφημερίου Αρχιμ. Συμεών Αναστασιάδη, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Αναστασία Πατερνά, ο Υποδιοικητής κ. Πέτρος Σερίδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Δημήτριος Βαλαρούτσος και πλήθος πιστών.

Η συμμετοχή στο μυστήριο του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των συνοδών των ασθενών ήταν πολύ μεγάλη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης με λόγια ενθαρρυντικά επαίνεσε το σπουδαίο και θεάρεστο έργο των Ιατρών και των Νοσηλευτών και εξήγησε την αξία και σπουδαιότητα του μυστηρίου του Ευχελαίου.

Τόνισε την καθαρότητα της ψυχής, το ελεύθερο της βουλήσεως και την δύναμη της Πίστεως.

Αφού ο Σεβασμιώτατος έχρισε όλους τους παρισταμένους εν συνεχεία ο εφημέριος του Νοσοκομείου Αρχιμ. Συμεών Αναστασιάδης περιήλθε από τους θαλάμους του νοσοκομείου και έχρισε με το αγιασμένο έλαιο τους ασθενείς, ευχόμενος σε όλους ταχεία ανάρρωση και Καλή Ανάσταση!

Φωτογραφίες: Απόστολος Σιμόπουλος

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Εμφανίσεις: 301719
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: