Εορτή της Υπαπαντής στην Παναγιά Ελεούσα Αγίας Βαρβάρας (ΦΩΤΟ)

Για την Romfea.gr | Βαγγέλης Καρπαθάκης
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στον Ιερό Ναό Παναγιάς Ελεούσης Αγίας Βαρβάρας.
Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος πλαισιούμενος, από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Βασίλειο Αποστολόπουλο, των Ιερέων π. Εμμανουήλ Τρεπέτη και π. Παναγιώτη Κονταρτίνη, των Ιεροδιακόνων Δικαίου Παπαδόδήμα, Αντωνίου Τσέρκα, και πιστών όπου προσήλθαν για να εορτάσουν την Δεσποτική Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου Ιησού Χριστού.
Αντί κηρύγματος αναγνώστηκε η Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου αναφερόμενη στην σημερινή Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου Ιησού Χριστού.
Πρίν την απόλυση ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πλούσιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο το οποίο επιτελείτε στον Ιερό Ναό της Παναγιάς Ελεούσης και επήνεσε ιδιαίτερα τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Βασίλειο Αποστολόπουλο.
Μετά την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος προέβη στην διάθεση μερίδων του κοινωνικού συσσιτίου της Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης σε κόσμο ο οποίος βρίσκεται σε δυσχερή κατάσταση και ανέμενε να λάβει το καθημερινό του γεύμα.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι στον Ιερό Ναό Παναγιάς Ελεούσης διανέμονται καθημερινά 130 μερίδες ζεστού φαγητού σε ανύμπορους και εμπερίστατους συνανθρώπους μας.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ


































