Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 25/11 11:25

ag aikaterini aigaleo 53

Αιγάλεω | Ιάσονας Ντικούλης


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων εορτάστηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, η μνήμη της Αγίας Αικατερίνης, της «νύμφης του Χριστού», στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Αιγάλεω.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού π. Γεώργιο Αβραμίδη, κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας και τους εφημερίους του Ναού.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος προχείρισε σε αναγνώστες δύο νέους φοιτητές, τον Ευάγγελο Χαμπιλίδη φοιτητή της Θεολογικής σχολής και τον Ιωάννη Χριστοδούλου φοιτητή της Φιλοσοφικής σχολής, που διακονούν στον ιερό ναό καθώς και άλλους τρεις συνεργάτες του ναού που διακονούν στο αναλόγιο του ιερού ναού.

Να αναφερθεί οτι το απόγευμα στις 5 ώρα θα γίνει λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Αικατερίνης πέριξ του ιερού ναού και ακολούθως ο μεθέορτος εσπερινός.

Τέλος στο πνευματικό κέντρο του ιερού ναού πραγματοποιείται η Χριστουγεννιάτικη δωροέκθεση μέχρι της ημέρας των Χριστουγέννων για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ενορίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 274061
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: