Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 17/09 20:43

metheortos neo psixiko pr 11

Νέο Ψυχικό | Θάνος Θανόπουλος


Ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 η λαμπρή πανήγυρη του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης στο Νέο Ψυχικό.

Τον Μεθέορτο Εσπερινό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Βαρνάβας Θεοχάρης, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. Ιωαννίκιο Κουλιανόπουλο, τους συνεφημερίους Αρχιμ. Χριστόδουλο Κλαδίτη, Πρωτοπρ. Γεώργιο Χριστοδούλου.

Να σημειωθεί ότι μετά το πέρας του εσπερινού πραγματοποιήθηκε λιτανεία των λειψάνων της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων της Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης εντός του Ιερού Ναού και στην συνέχεια τελέστηκε σύντομη δέηση.

Στην ομιλία του ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Βαρνάβας Θεοχάρης μετέφερε τις θερμές ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμο και αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά των Αγίων Μαρτύρων και στην σημασία της ενότητας μεταξύ των Χριστιανών.

«Το θάρρος και οι αρετές αυτής της αγίας οικογένειας να είναι για εμάς πρότυπο ζωής και φωτεινός φάρος» - ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιμ. Βαρνάβας.

Τέλος ο Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Ιωαννίκιος Κουλιανόπουλος ευχαρίστησε τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Βαρνάβα Θεοχάρη για την τιμητική παρουσία του και την αγάπη του, τους πιστούς που συνέρρευσαν και φέτος στον Ιερό Ναό για να τιμήσουν την Προστάτιδα τους και όλους όσους κοπίασαν για να διεξαχθεί με επιτυχία και η φετινή πανήγυρη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 300980
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: